Menu
Gestor zestawu:
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Źródło danych:
RRW-5 - sprawozdanie z działalności i stanu sanitarnego obiektów, w których produkowane są produkty pochodzenia zwierzęcego
| Podmiot przekazujący dane, metoda obserwacji | Częstotliwość i termin przekazania danych, obligatoryjność /dobrowolność przekazania |
Poziom agregacji, postać i forma danych, miejsce przekazania danych |
|---|---|---|
| powiatowe inspektoraty weterynarii; metoda obserwacji pełnej |
Raz w roku do 29 stycznia 2019 r. za rok 2018 r.; obowiązkowe |
dane jednostkowe w postaci elektronicznej; zbiór danych; wojewódzkie inspektoraty weterynarii |
| wojewódzkie inspektoraty weterynarii; metoda obserwacji pełnej |
Raz w roku do 15 lutego 2019 r. za rok 2018 r.; obowiązkowe |
dane zagregowane w postaci elektronicznej; zbiór danych; Główny Inspektorat Weterynarii |
| Główny Inspektorat Weterynarii; metoda obserwacji pełnej |
Raz w roku do 1 kwietnia 2019 r. za rok 2018 r.; obowiązkowe |
dane zagregowane w postaci elektronicznej; zbiór danych; Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Główny Urząd Statystyczny |
| Zakres danych, w tym szczegółowy zakres danych osobowych | ||
| Działalność weterynaryjna. | ||
| Symbol badania, w którym wykorzystywane są dane | ||
| 1.45.34 | ||